Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Sminktetoválás

Szemöldöktetoválás

Ha eleged van abból hogy minden nap meg kell rajzolnod a szemöldököd,esetleg hiányos, ritkás, vagy előnytelen formájú...Esetleg csak annyi baj van vele, hogy hangsúlyosabb szemöldökre vágysz, vagy egyszerűen szereted a tarós megoldásokat...

A szemöldöktetoválás kultusza hosszú évekre nyúlik vissza, mára egy teljesen elfogadott és nagyon szép módja, hogy gyönyörű keretet adj a szemednek!

Személyes konzultáció keretében választjuk ki Neked melyik a legjobb megoldás, milyen technológiával lesz olyan szemöldököd amire vágysz.

Alkalmazok  Microblading japán szálas technikát, nem gépi, kézi egységgel karcolós technikát, gépi satírt, púderes, szálas technikát géppel- NPM professzionális géppel Méhn Tünde Csapatától!

Nézd meg a képgalériát, és vegyük fel kapcsolatot, hogy széppé varázsoljalak!

 

Szájtetoválás

Fakónak érzed a vonásaidat? Asszimetrikus a szád? Vagy csak szeretnél dúsabb ajkakat? Lehet hogy így is gyönyörű a szád épp ezért szeretnéd még jobban kiemelni? 

Az ajaktetoválás lehet szolid, természetes és elegáns egyszerre! A szép formájú és árnyalatú ajak többé már nem csak álom, minden helyzetben viselhetjük, ha az ajak satírozása mellett döntünk! 

Alkalmazok teljes satírt, kontúrt( külön már nem szokás, de a tetoválás fontos része), félsatírt, 3d-s szájtetoválást, és vállalom széjetoválások korrekcióját, frissítését.

Nézd meg a képgalériát, és vegyük fel kapcsolatot, hogy széppé varázsoljalak!